15 december 2014

Marieke van Duijn hoog op kandidatenlijst PS

8 jaar lang hadden wij een vertegenwoordiging van PvdA Haarlemmermeer in de provinciale staten. Zaterdag is de kandidatenlijst vastgesteld voor het Noord Hollandse. Doordat er geen Haarlemmermeerse kandidaten waren, zal er ook geen in de staten gaan komen.

Wel hebben wij in het samenwerkingsgebied Amstelland en Meerlanden een goede kandidate op nummer 2 gekregen, Marieke van Duijn uit Kudelstaart.

Hoge plek regio kandidaat bij komende verkiezingen    

Op 18 maart aanstaande zijn de Provinciale Statenverkiezingen en onze regio mag zich verheugen met een eigen kandidaat op de runner-up positie. Marieke van Duijn, woonachtig in Kudelstaart staat nummer 2 op de kieslijst van de PvdA, zo is zaterdag 13 december vastgesteld.

Van Duijn is een jonge en deskundige kandidate, die zich naast haar dagelijks leven, ook in de politiek wil inzetten voor haar duurzaamheidsidealen en nadrukkelijker aandacht wil vestigen op de kansen en uitdagingen in de regio. Kansen om op een duurzame manier in te zetten op werkgelegenheid, betere OV- en fietsbereikbaarheid en natuurlijk voor bescherming en behoud van onze natuur- en recreatiegebieden.

De overeenkomsten, niet de verschillen

Marieke van Duijn vindt het hierbij vooral belangrijk om in contact te blijven met alle mensen die hier vanuit ervaring en deskundigheid goede dingen over kunnen zeggen. “Ik geloof heel erg in resultaten door samenwerken. Met de mensen om je heen, en dat geldt dus ook voor de mensen van andere partijen! Samen naar de overeenkomsten zoeken, in plaats van de verschillen benadrukken, dat is waar ik voor sta.”

18 maart wordt een belangrijke dag. Niet alleen kunt u stemmen voor de Provincie, de nieuwe Provinciale Statenleden kiezen straks ook de Eerste Kamer, belangrijk voor de toekomst van het hele land. En vergeet ook niet de Waterschapsverkiezingen. Een dubbele verkiezing dus… 18 maart, zorg dat uw stem telt.