3 september 2016

PVDA: “Samen sterk” bij de Haarlemmermeer Run

PvdA-leden helpen bij waterpost in Hoofddorp

Al weer voor het 12e jaar zal de Haarlemmermeer Run georganiseerd worden. En al die edities heeft de PvdA-Haarlemmermeer een waterpost langs het parcours bemenst. Dit jaar staande op een nieuwe plek doordat zowel start als finish vanaf het Pioniersstadion zal plaatsvinden en de route door de grote recreatiegebieden zal lopen. Het zal weer een drukte van belang worden op de Leendert van de Meulenbrug over de N205, zowel de 5, 10 alsmede de 21km komen langs dit jaar. Bij de voorbereiding moeten zo’n 1500 bekertjes gevuld worden met water om de dorstige lopers te voorzien.

Voor de PvdA is het niet meer dan normaal dat zij als een handje meehelpt als vrijwilliger bij een evenement als deze. “Bij zo’n grootse activiteit zijn vele handen nodig om het tot een succes te maken, daar doen wij graag aan mee” zegt Bert den Elzen. Dit wordt beaamt door fractievoorzitter Chris Vonk, welke zelf wel eens diverse malen de 10 km heeft meegelopen: “Op deze en andere manieren proberen wij als Partij van de Arbeid ons steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van activiteiten in onze gemeente, verkiezingstijd of niet, wij staan voor de lopers klaar en het overgrote deel daarvan waardeert onze inbreng zeker.”

De HaarlemmermeerRun is voor de PvdA de aftrap van het nieuwe politieke seizoen waarbij zij niet alleen in het raadhuis te vinden is, maar zeker overal in Haarlemmermeer te vinden is. Elke maand zal de PvdA-fractie met de mobiele fractiekamer op pad gaan op verzoek van burgers uit de gemeente. Als u een verzoek of vraag heeft voor de PvdA kunt u dit melden via pvda@haarlemmermeer.nl of bellen met fractieassistent Bert den Elzen, 06 10357492.