Nieuw Vennep

4 Rashana Hussain

4 Rashana Hussain

Over 4 Rashana Hussain

In het dagelijkse leven ben ik…..

student aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ben op dit moment bezig om de master Rechtsgeleerdheid: Internet, Intellectueel eigendom en ICT af te ronden. Alhoewel ik in Amsterdam studeer, ben ik een echte Haarlemmermeerder! Ik ben in deze gemeente opgegroeid, waar ik nog steeds met veel plezier woon.                                                                                                                               Mijn ouders komen uit Suriname en ik heb van hun de Hindoestaanse cultuur meekregen, met als godsdienst de Islam. Ik kom uit een familie die de politiek hoog in het vaandel heeft. Zo heeft wijlen mijn opa Donald Karamat Ali zich jarenlang ingezet als gemeenteraadslid voor de Haarlemmermeerse samenleving.

Ik word gelukkig van….

mijn familie, vrienden, lekker eten, bewegen en leuke activiteiten ondernemen. Alhoewel, ik in Amsterdam studeer blijft onze gemeente bij uitstek de leukste plek om activiteiten te ondernemen. De Haarlemmermeer biedt zowel rust als plezier om van iedere dag iets leuks te maken. Van het winkelcentrum in Hoofddorp tot aan de diverse sportactiviteiten in het Sportcomplex Willem-Alexander, er is altijd wat te doen!

Ik word boos van…..

beloftes die niet worden nagekomen. Als men iets beloofd dan moet die worden nagekomen. Het is dan ook mijn doel om het vertrouwen dat in mij wordt geschonken, niet te beschamen.

De mooiste plek in Haarlemmermeer is..

aan het water in het Haarlemmermeerse bos bij het Paviljoen. Vooral bij zonsondergang heeft deze hotspot een bijzonder effect!