Nieuw Vennep

6 Bert den Elzen

6 Bert den Elzen

Over 6 Bert den Elzen

In het dagelijkse leven ben ik…..

Een 54 jarige vader van 2 zonen uit een vorige relatie van 27 en 29 jaar oud. Nu nog lattend met Petra uit Hazerswoude Rijndijk.
Werkzaam als beheerder bij Stichting Maatvast in Hoofddorp. Actief in vele verenigingen, zowel bestuurlijk als helpende handjes. Altijd op zoek naar de uitdaging om het nog beter en mooier te maken. Meepraten over mijn eigen woon, werk en leefomgeving, eigenlijk is dat mijn corebusiness. OndernemingsRaad, medezeggenschap, politiek, landelijk vakbondskader, samen met anderen werkend aan de mooie doelen die we met elkaar gesteld hebben.

Ik word gelukkig van….

Die dankbare glimlach tijdens het advocaatje met slagroom.
Ik ben werkzaam in het sociaal domein, het beheer en exploitatie van dorps- en wijkgebouwen in Haarlemmermeer. Daar ben ik constant bezig de verbinding te maken, ontmoeting te organiseren en mensen ondersteunen. Dat kan soms heel simpel zijn door een bingo te organiseren voor bijvoorbeeld vereenzaamde en senioren die daardoor hun loopje hebben naar de huiskamer van de wijk en mee blijven doen. Als ze dan tussen ronden door dat advocaatje met slagroom heerlijk aan het lepelen zijn en je ziet die glimlach, dan weet ik weer waarvoor ik dit dankbare werk doe.

Ik word boos van…..

Onrecht en machtsmisbruik, dan krijg ik mega energie om daarmee aan de gang te gaan de tegenbeweging in te zetten. Ook als er ongelijkheid is omdat je oud of jong bent, arm of rijk, man of vrouw, blank of gekleurd. We zijn allemaal uniek en moeten het samen doen!

De mooiste plek in Haarlemmermeer is..

Boven op de Big Spottershill en in 380graden de polder aanschouwen. Middenin het groengebied de rust vindend, Schiphol zien liggen met al zijn economische activiteiten, de contouren van het stedelijke Hoofddorp en Nieuw Vennep. Voor de rest de groene ruimte, de vlakte, de polder….

Mijn speerpunt is……

Er te zijn voor jou, iedereen doet er toe. Dat wil ik bereiken door laagdrempelig en makkelijk benaderbaar te zijn. Niet in het gemeentehuis, maar zoveel mogelijk buiten te zijn, in gesprek met een ieder die woont, werkt en verblijft in de gemeente.