Hoofddorp

8 Ahmed Sékou Touré

8 Ahmed Sékou Touré

Over 8 Ahmed Sékou Touré

In het dagelijkse leven ben ik…..

master student aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Ik volg de opleiding Public Administration, richting International and European Governance. Ik ben 30 jaar oud en ben woonachtig in Hoofddorp (Bornholm). Mijn hobbies zijn fitness (voornamelijk krachttraining), voetbal en kijken naar (leerzame) talkshows. Verder ben ik momenteel alleenstaand, wat betekent dat ik nog niet verloofd of getrouwd ben.

Ik word gelukkig van….

het bereiken van doelen die ik in het leven heb. Daarnaast ben ik gelukkig als ik iets kan betekenen voor anderen. Ten slotte word ik tevens gelukkig van het sporten.

Ik word boos van…..

oneerlijkheid, respectloosheid en ongelijkheid. Maar ook als er onrecht wordt gedaan aan anderen.

De mooiste plek in Haarlemmermeer is..

het Cultuurgebouw, want dat is de plek waar verschillende mensen met uiteenlopende achtergronden samenkomen, hetzij voor studie, gezelligheid of voor kunst en cultuur.

Mijn speerpunt is……

integratie en onderwijs, want ik ben overtuigd dat een goede integratie van nieuwkomers in Haarlemmermeer voor een harmonieuze samenleving zorgt, waarbij deze nieuwkomers goed kunnen meedoen. Daarnaast ben ik overtuigd dat onderwijs essentieel is voor de zelfredzaamheid