Doe je mee? Stem PvdA!

7 maart 2022

Deze week sloten een aantal bedrijven op Schiphol met de vakbonden een historisch akkoord. Het minimumloon voor het grondpersoneel op Schiphol gaat naar 14 euro per uur. Sommige werknemers krijgen er 20% loon bij. En terecht. Want rondkomen van minder dan 400 euro per week lukt niemand. Ik wil dan ook dat iedereen in Haarlemmermeer minimaal 14 euro per uur gaat verdienen. Of je nu bij de gemeente werkt, in de horeca, groenvoorziening of op Schiphol. Daar ga ik voor strijden. Jij ook? Stem dan 14, 15 of 16 maart Partij van de Arbeid.

De prijzen stijgen snel. Gas, benzine, boodschappen en huizen worden snel duurder. Voor veel mensen te duur. Daar kunnen we samen wat aan doen. Betaalbare huizen bouwen, die niet meer kosten dan 250.000 euro. Energiearmoede bestrijden. Snel onze energie vergroenen en minder afhankelijk worden van Rusland. En mensen die dat nodig hebben gericht ondersteunen, bijvoorbeeld door de verstrekking van persoonlijke verzorgingsproducten. Wat niemand moet thuis zitten omdat ze geen geld hebben voor maandverband.

De PvdA Haarlemmermeer heeft een prachtige kandidatenlijst en een ambitieus programma. Wij willen samen met alle inwoners, bedrijven en organisaties strijden voor een eerlijker Haarlemmermeer. Doe je mee? Stem dan 14, 15 of 16 maart Partij van de Arbeid.

 

Fouad Sidali

Lijsttrekker van de Partij van de Arbeid Haarlemmermeer

Just Justa fotografie