Fouad Sidali beëdigd als wethouder PvdA

30 januari 2021

Op 28 januari 2021 is Fouad Sidali benoemd en geïnstalleerd tot wethouder zorg, woonbeleid, volksgezondheid, welzijn en sport van de gemeente Haarlemmermeer. Fouad Sidali volgt hiermee Mieke Booij – van Eck op, die op 7 januari haar taken als wethouder heeft neergelegd.

Zee aan ervaring

Fouad Sidali brengt een zee aan ervaring in. Niet alleen op bestuurlijk vlak als oud-wethouder in Culemborg, maar ook op persoonlijk vlak als adviseur, voorlichter of directeur jongerenwerk. Hij is een sociaal betrokken man. En in de lokale politiek zoekt hij de betrokkenheid van inwoners en ondernemers.

De nieuwe wethouder Fouad Sidali: “Ik zie de lokale politiek als een samenspel met Haarlemmermeerders. Belangrijke besluiten neem je niet alleen, dat doe je met elkaar. Inwoners, ondernemers en instellingen moeten niet alleen eens in de vier jaar hoeven nadenken op welke partij ze willen stemmen. Ze mogen altijd zeggen wat goed of niet goed gaat in hún gemeente. Het is een proces dat je samen vormgeeft. Waarbij je naar elkaar luistert en openstaat voor kritiek. Daar worden plannen, beleid en ikzelf alleen maar beter van!”

Trots

Sinds vorig jaar woont Fouad weer in Haarlemmermeer. Na een tussenstop van twee jaar in Culemborg, is hij weer terug op het honk. Wethouder Sidali: “Het voelt als thuiskomen. Ik ben trots dat ik wethouder in Haarlemmermeer ben en kijk uit naar de komende tijd ! Ik ga graag het gesprek aan met de mensen om te horen hoe zij denken over hun gemeente.”