JOUW HULP IS NOG STEEDS NODIG

8 november 2023
Nog maar twee weken, dan is het zover. Het tijdperk Rutte loopt af en Nederland kiest samen voor een hoopvolle toekomst!

Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans dat er na 22 november echt iets verandert in politiek Den Haag!

Op zondag 12 november is de grote landelijke klimaatmars in Amsterdam. De groenste organisaties in Nederland, zoals Extinction Rebellion, Milieudefensie, Greenpeace en wij natuurlijk, komen bij elkaar om te laten zien dat dit onderwerp echt bovenaan de landelijke politieke agenda hoort te staan. Uitstel is geen optie meer!

We gaan hier als afdeling Haarlemmermeer naartoe, we verzamelen om 11:45 bij station Hoofddorp. Geef je op bij Eline of Remco ([email protected] of [email protected]) dan zorgen we dat er een groene of rode jas voor je is.

Meer lezen? Kijk hier: https://groenlinkspvda.nl/kom-naar-de-klimaatmars/

Op zaterdagmiddag 18 november gaan we voor de derde en laatste keer deze campagne huis-aan-huis met kiezers in gesprek. De startlocatie is nog niet definitief, maar we starten om 13:30 en eindigen in elk geval op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. Geef je op bij Eline of Remco ([email protected] of [email protected]) dan zorgen we dat je alle informatie op tijd hebt.

En als laatste eindsprint voor de stembureaus opengaan wordt er op 21 november in de ochtend- en avondspits geflyerd op station Hoofddorp. Als er voldoende vrijwilligers zijn kunnen we ook op de stations Nieuw-Vennep en Halfweg flyeren. Geef je op bij Eline of Remco ([email protected] of [email protected]) om de laatste zwevende kiezer over te halen groen en links te stemmen!

Als je nog geen poster hebt opgehangen maar je zou dat wel willen, mail dan naar [email protected] en geef aan of je een voorkeur hebt voor een formaat (A3, A2 of A1), dan krijg je de posters thuisbezorgd!