23 juli 2017

PVDA in de zomer bereikbaar

Vakanties begonnen, ook de PvdA is met zomerreces. Echter het leven in Haarlemmermeer gaat gewoon door. Zaken kunnen nog steeds daardoor de acute aandacht vragen van de politiek. Daarom dat de PvdA in de zomer gewoon bereikbaar is voor een ieder die ons nodig heeft.

 

Het is stil in Haarlemmermeer, de scholen zijn dicht, kinderen met vakantie en bedrijven draaien op halve kracht. Velen zijn een aantal weken weg en genieten van een welverdiende vakantie.

Ook de gemeenteraad van Haarlemmermeer is met politiek reces nu, de fractieleden van de PvdA eveneens op een zonnig strand of ergens op de camping. Met vakantie zijn betekent echter niet dat er geen aandacht is voor ontwikkelingen of gebeurtenissen in Haarlemmermeer die directe aandacht nodig hebben. Het is daarom dat de PvdA Haarlemmermeer gewoon bereikbaar is deze zomer voor het geval we in actie moeten komen omdat bewoners de aandacht ergens voor vragen. Via pvda@haarlemmermeer.nl of bellen met fractieassistent Bert den Elzen, via 06 10357492 kan contact worden gelegd.

 

Na het zomerreces zal er 05 september weer een fractiespreekuur om 19.30 uur in het Raadhuis zijn.