4 september 2017

PvdA: “Samen sterk” bij de HaarlemmermeerRun

PvdA-leden helpen bij waterpost in Hoofddorp

Al weer voor het 13e jaar is de HaarlemmermeerRun georganiseerd. En al die edities heeft de PvdA-Haarlemmermeer een waterpost langs het parcours bemenst. In het Haarlemmermeerse bos was deze keer de ‘rode’ water- en sponzenpost ingericht.

Voor de PvdA is het niet meer dan normaal dat zij een handje meehelpt als vrijwilliger bij een evenement als deze. “Bij zo’n grootse activiteit zijn vele handen nodig om het tot een succes te maken, daar doen wij graag aan mee” zegt Bert den Elzen. Dit wordt beaamt door fractievoorzitter Chris Vonk: “Op deze en andere manieren proberen wij als Partij van de Arbeid ons steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van activiteiten in onze gemeente, verkiezingstijd of niet, wij staan voor de lopers klaar en het overgrote deel daarvan waardeert onze inbreng zeker.”

De HaarlemmermeerRun is voor de PvdA de aftrap van het nieuwe politieke seizoen. Elke maand zal de PvdA-fractie met de mobiele fractiekamer op pad gaan op verzoek van burgers uit de gemeente. Als u een verzoek of vraag heeft voor de PvdA kunt u dit melden via pvda@haarlemmermeer.nl of bellen met fractieassistent Bert den Elzen, 06 10357492.