Raad en Meer deze week 25 maart

27 maart 2021
๐ŸŒน ๐—ฅ๐—”๐—”๐—— & ๐— ๐—˜๐—˜๐—ฅ – ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐— ๐—”๐—”๐—ฅ๐—ง ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ!
Gisteren tijdens het (digitale) Raadsplein van 25 maart stonden de volgende onderwerpen op de agenda: ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป. Dit was de inbreng van ๐—ฃ๐˜ƒ๐—ฑ๐—” ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ! ๐Ÿ‘‡
โžฅ ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ.
Als de visie op het toekomstige centrum werkelijkheid wordt, is de PvdA Haarlemmermeer heel tevreden. We hebben het college nog het volgende meegegeven:
ยท Ook in het centrum moeten voldoende betaalbare woningen komen voor onze inwoners.
ยท Er moeten voldoende veilige fietsenstallingen komen.
ยท Het centrum moet in korte tijd met het openbaar vervoer bereikt kunnen worden vanuit alle kernen.
โžฅ ๐—•๐—ฒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป.
Sporten en bewegen door jong en oud is het speerpunt voor de komende jaren. De PvdA Haarlemmermeer is voorstander van flexibel omgaan met de sportaccommodaties. Bijvoorbeeld dat bij vervanging of nieuwbouw deze accomodaties door meerdere sporten te gebruiken zijn.
De PvdA Haarlemmermeer vindt ook dat de ontmoetingsplekken in de dorpen en kernen meerdere functies moeten kunnen huisvesten.
Nieuw dorpshuis | Gemeente Haarlemmermeer
๐Ÿค” ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป? ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐˜‡๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ณ ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ : แด˜แด แด…แด€๏นซสœแด€แด€ส€สŸแด‡แดแดแด‡ส€แดแด‡แด‡ส€.ษดสŸ