Raadslid Kim Denie tijdelijk visueel beperkt

17 augustus 2023

Een bericht van ons raadslid, Kim Denie:

Dag allemaal,

Door een progressieve aandoening aan beide ogen, ben ik gestart met een behandeling die er voor zal zorgen dat ik tijdelijk ernstig visueel beperkt ben ter voorkoming van het permanent verliezen van mijn zicht. Dit kan zeker 1,5 jaar duren (mits er geen complicaties optreden).

Door deze behandeling zullen mijn pupillen extreem vergroot zijn en ben ik genoodzaakt om bijvoorbeeld een zonnebril te dragen, waarschijnlijk ook binnen. De situatie is voor mij ook nieuw, dus hoe het er uiteindelijk uit zal zien kan ik op dit moment niet inschatten.

Ik zal gedurende mijn behandeling niet in staat zijn om deel te nemen aan het verkeer. Met de nodige aanpassingen zal ik mijn raadswerk uit kunnen voeren. Denk hierbij aan een aangepaste computer en extra (grote) beeldschermen. Gelukkig kan ik mededelen dat mijn lieftallige fractiegenoten en zeer behulpzame en lieve mensen van de griffie én de rest van de organisatie hun uiterste best doen om dit voor mij te faciliteren. Dus mijn raadswerkzaamheden zullen hier dan ook niet onder lijden.

Schroom niet om mij te benaderen mocht je vragen hebben, wel wil ik hierbij benadrukken dat er geenszins sprake hoeft te zijn van medelijden. Ik ben nog altijd dezelfde Kim , maar wel zal ik moeten wennen aan de situatie. Laten we er samen om lachen als mijn lippenstift bijwerken niet meer zo vanzelfsprekend is ;). Ik wens iedereen nog een hele fijne zomer, tot snel!

Hartelijke groet,

Kim Denie

Laten we er samen om lachen als mijn lippenstift bijwerken niet meer zo vanzelfsprekend is 😉